Jontofores och svettning

Jontofores och svettning

För att ta bort svettning av en jontofores metod, behöver du en särskild enhet, Electro Antiperspirant, som gäller en svag elektrisk ström för områden som drabbats av överdriven svettning. Jontofores kan enkelt ta bort svettiga och kalla handflator, fötter och armhålorna. Enheten kan också eliminera lukt av fötter som orsakas av överdriven svettning.


Hur fungerar Electro Antiperspirant vid 100°C i en bastu?


De drabbade områdena är nedsänkat i vanligt kranvatten medan en mycket svag elektrisk ström av en lämplig frekvens levereras till vattnet genom elektroderna. Behandligen används alltid till ett par av lemmar eller i armhålorna, och tar upp till 12-24 minuter.


Enheten används vanligtvis regelbundet från 1 till 3 veckor, efter det överdriven svettning plötsligt avtar. Då kommer underhåll fasen under vilken enheten används endast då och då, en gång i varje 14-40 dagar, när svettning långsamt börjar återvända.


Mer information om Electro Antiperspirant enhet
Rekommenderad enhet för jontofores

Electro Antiperspirant är en förstklassig teknisk produkt och en av de mest kraftfulla enheterna på marknaden för att utföra jontofores. Sin höga effektivitet och snabba resultat är uppskattad av användare världen över. Electro Antiperspirant drivs med vanliga AA- batterier, och du kan också använda uppladdningsbara batterier och därmed minska kostnader i samband med behandling av svettning till ett absolut minimum. Använda AA- batterier bidrar till hög säkerhet av produkten, samt dess certifierade produktionssystem och av en medicinteknisk produkt.


Electro Antiperspirant är tillämplig på alla typer av svettning, handflator, fötter och armhålorna. Vår produkt erbjuds med en 50-dagars pengarna tillbaka garanti. Detta innebär att om enheten inte löser ditt problem kan du enkelt få dina pengar tillbaka.


Electro Antiperspirant är en certifierad medicinteknisk produkt vilket innebär att den uppfyller de relevanta kriterierna för stränga kvalitets- och säkerhetsnormer.