Fråga: Kan Electro Antiperspirant skada mig?

Svar: Inte alls! Du använder endast batteridrivna enheter. Läs bruksanvisningen noggrant och du slipper oroa dig för något. Strömmen i enheten är så liten att ingenting kan hända. Enheten är konstruerade för maximal säkerhet. De är kliniskt testade och godkända av behöriga myndigheter som en fullfjädrad medicinsk hjälp. Electro Antiperspirant kan bara hjälpa dig.


Fråga: Vad är nöjd-garanti?

Svar: Vi erbjuder 50-dagars Nöjdhetsgaranti eftersom vi har högsta förtroende för vår produkt och vi vill att du ska testa och prova enheten. Garanti ges så att du kan kontrollera att det är verkligen funktionella och kan lösa ditt problem med överdriven svettning. Om inte så helt enkelt skicka enheten tillbaka till den adress som anges i bruksanvisningen och skickar vi dig pengarna tillbaka.


Fråga: Jag har använt enheten redan för en vecka, men mina händer och fötter är fortfarande svettiga. Betyder det att det inte fungerar?

Svar: Oroa dig inte, jontofores fungerar på nästan alla. Många undrar omedelbart efter den första proceduren varför enheten inte fungerar, men motsatsen är sant. Under behandligen är det nödvändigt att följa bruksanvisningen och frekvens av behandling förfaranden. Till en början verkar det som om ingenting händer, men behandlingen sker. Över tid (inom 1-3 veckor), plötsligt kommer svettning att försvinna.


Fråga: Är behandligen av överdriven svettning av jontofores smärtsamt?

Svar: Nej, det är inte. Dock bör du välja en lämplig anordning. Till exempel när de utvecklar Electro Antiperspirant, testade vi olika frekvenser av den elektriska strömmen att avgöra vilka frekvenser för den mänskliga kroppen är dem minst smärtsamma. I värsta fall kan du känna dig svaga stickningar.


Fråga: Hur ofta måste jag använda jontofores?

Svar: Använd enheten regelbundet under de första ett till tre veckorna enligt instruktionerna för användning. Efter det kommer den underhåll fasen, och enheten används för att börja den drabbade området bara en gång i varje 14-40 dagar, beroende på vilken typ av en patient, och endast när svettning återvända igen.


Fråga: Jag har redan haft det tredje förfarandet, men mina händer svettas ännu mer än tidigare. Är detta normalt?

Svar: Forsätt din behandling och dina händer kommer att torkas. Detta fenomen observeras av ungefärligt 20% av användarna. Innan handflatorna slutar svettningar, finns ibland det en kortvarig ökning av svettning. Detta signalerar endast att du snart kommer att nå ditt mål. Fortsätt behandlingen enligt anvisningarna.


Fråga: Vad är prisskillnaden mellan jontofores och botulinum toxin behandlingar?

Svar: Enligt modulen (dess storlek), tillämpningen av botulinumtoxin kostar minst 500 euro (för båda händerna), 700 euro för fötterna och 500 euro för armhålorna per en enda ansökan. Dessa, måste dock upprepas efter flera månader (5-6) för samma pris. Du måste gå en klinik och om botulinumtoxin inte fungerar, du kommer innebar få pengarna tillbaka. Jontofores enheten betalas bara en gång (för ett pris som inte överstiger 500 euro) och du kan använda den hela tiden på bekostnad av recharging av batterierna AA. Detta innebär att du kan köpa jontofores enheten som kan användas kontinuerligt under många år i stället för en enda tillfällig tillämpning av botulinumtoxin i handflatorna. Vad är mer, får du en pengarna tillbaka garanti.


Fråga: Är det okej att jag sluta svettas? Finns det några konsekvenser för min hälsa?

Svar: Svettning hjälper till att kyla din kropp under fysiska påfrestningar. Men du slutar svettas endast på platser som behandlas av enheten, dvs händer, fötter och armhålorna. Andra delar av kroppen säkerställa tillförlitlig termoreglering och borttagning av föroreningar som innan. Så du behöver inte oroa dig för eventuella negativa effekter på kroppen.